Monday, August 22, 2011

Sekadar renungan bersama.....

video


Sangat menyentuh hati apabila melihat video ini....
Mari kita renungkan bersama...............

Thursday, August 18, 2011

weh.. first time nih!

Hai kwn2...
Selamat Berpuasa ye. 
apa daaa.. baru nak wish kan.
hahaha :D
Tuptapuptap dah masuk hari yg ke-18
Alhamdulillah... :)

Sebab i da lama  xupdate blog..
so kali ni i nak citer pasal my great weekend dengan my fiance..
*cewah*

Actually i nak citer sketla pasal iftar kami.
Kalo ikutkan en.tunang i ni nak p dulu ngan kwn2 dia..
tp since i nak dtg the following week, so dia postponed la tngu smp I dtg..
so sweeeet kan...
*senyum kambing*

oh ye..
kami p b'8 sebenarnya..
i segan kot sebab xbrapa kenal rapat sgt ngan kwn2 munzir nih except 2 3 org jaa
i memg senyap jaa la.xckp bnyk..
just menyengih, senyum ala2 perempuan melayu mutakhir ..
*perasan sebentar*


ekceli kan...
i xpernah pon makan kat sini *bukan jakun ok*
even mana2 kedai jepun
dulu i pernah makan sushi seketul..
tapi xleh masuk tekak...
i  muntah u know....
uwekkkkkk...................!!
oh.....cannot go ok.
i ni tekak melayu. makan nasi ngan sambal belacan :P

welcome....


rupa2nya sedap jgk makan kat cini ek...
btol la kata org..
xkenal maka xcinta..
btol x uols??
wink2....


agak  lama jgkla kami lepak di sana
makan smpai kenyang uols...
kita bayo kan.. so kita makan puas2.
hahaha...


yg plg best seafood la.
i memg giler kan seafood.
sedap kottttt!
cuma xda ketam ja......
apesal xdak weh??
t request letak boley??

Basically..
makanan kat c2 sodap2 belaka
lepas ni konfirm i ngan munzir akan p lagi
muahahahahah :p


Jomlah layan gmbr2 ni..
p/s :  xtgkp bnyk pon coz bz memenuhkan perut msg2 >.<



pilih je nak makan apa

i love seafood!

 
8 of us :)

bismi & mat rasul

ain & naim

nyum2..

kita bako aje
rebus2.

makan xhengat..

cket ja nih...

boley makan da nih..

i love us :)


Tuesday, August 16, 2011

Cuba tgk kat atas 2....

Haaa....
tgk 2..tgk 2..
mana?
kat atas 2 laaa..
mana??
kat header 2..

haha..
*sungguh gediks*

bdw.. 
i memg cdg nak letak kat tepi kanan side bar.
tapi gmbr xfull plak..
xcantikla mcm 2 kan..
so i decide letak kat blah atas 2.
terpaksa tutup gmbr love kat atas 2.
huhu...

n kalo uols nak gmbr mcm 2 gak just click je pic 2
or amek kat cik creative nih

yang penting ...
nmpk laaa BRIDE TO BE
>.<

XOXO